Handels- og leveringsbetingelser

HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Data- samt handels- og leveringsbetingelser for fotooptagelser til privatpersoner


 1. Kunders persondata bliver udelukkende brugt i sammenhæng med kontakt mellem Studie 30 og kunden, i forbindelse bestilling af service af kunden eller levering af produkt til kunden.


 1. Persondata vil aldrig blive videregivet til tredie part, med mindre kunden individuelt accepterer dette.


 1. Disse betingelser er gældende, medmindre andet er aftalt skriftligt.


 1. Ophavsret.
 2. Alle billeder leveres i henhold til gældende ophavsret. I henhold til Lov om Ophavsret tilhører ophavsretten til leverede optagelser alene fotografen. Ophavsretten gøres ikke til genstand for handel, kun retten til brug af leveret materiale.


 1. Anvendelse
 2. De leverede billeder må kun anvendes i privat øjemed. Ønskes billeder anvendes kommercielt, skal Studie 30 kontaktes forud.


 1. Bestilling
 2. Når kunden har afsluttet en bestilling modtager kunden en kopi af bestillingen på mail. Svarer kundens kopi af bestillingen ikke til det ønskede, skal Studie 30 omgående kontaktes pr. mail.

Studie 30 refunderer ikke betaling for fejlagtige bestillinger, som er sat i produktion.

 1. Betaling for bestillinger foretages når faktura modtages. Ved for sen betaling forbeholder Studie 30 sig ret til at tilskrive renter og gebyrer.
 2. Ved bestillinger senere end en måned efter fotografering tillægges bestillingsgebyr kr 175,- for bestillinger mindre end kr. 800.


 1. Levering
 2. Digitalprint og andre fotoprodukter kan enten afhentes i Studie 30 hverdage inden kl. 18 eller efter aftale eller leveres. Ved levering vil dette som udgangspunkt ske med PostNord eller GLS.


 1. Print leveres normalt inden for 5-7 arbejdsdage. Andre fotoprodukter leveres som udgangspunkt inden for 15 arbejdsdage. Studie 30 kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelser, som skyldes Studie 30’s leverandører.
 2. Er levering ikke sket indenfor 30 arbejdsdage, kan kunden annullere sin bestilling og Studie 30 refunderer betalingen.
 3. Skulle en vare mod forventning blive beskadiget under levering, leverer Studie 30 omkostningsfrit en ny kopi, når kunden har sendt et foto af den beskadigede emballage og det beskadigede billede.
 4. Det påhviler kunden at sørge for, at kundens adresse er korrekt indtastet i bestillingen og at det er muligt for PostNord eller anden leverandør at levere varen. Dvs. korrekt navn skal findes på postkasse, dør etc. Returneres en vare på grund af forkert adresse, kan Studie 30 vælge at opkræve betaling for genfremsendelse.


 1. Fortrydelsesret
 2. For bestilling af print og andre fotoprodukter, samt digitale fotopakker, er det muligt at fortryde, så længe bestillingen ikke er sat i produktion. Herefter er der ingen fortrydelsesret.

Studie 30, Marielundvej 30, 2. sal, 2730 Herlev

salg@studie30.dk

Telefon 5240 5015